Tarotkaart Munten vier - uitleg door paragnosten uit Oostende
Kosteloze lidmaatschap
Paragnosten uit Oostende
Tarotreading Oostende
Fotoreaders
paragnostenoostende.be / paragnosten / tarotkaart-vandaag-paragnosten / Munten vier /
   
  Tarotkaart van vandaag
     
 

Tarotkaart Munten vier

Tarotkaart van Getalkaarten

Tarotkaart van Munten

De Tarotkaart Pentagrammen Vier of Munten 4 kondigt meestal een periode aan van materiële zekerheid, dit kan zijn door een promotie, bonus, lottowinst of een erfenis. Verandering is op komst. Het is een tarotkaart die materiële en financiële vooruitgang aankondigt, maar geen emotionele of geestelijke vooruitgang. De Tarotkaart Munten Vier wil u waarschuwen om deze periode van aankomende rijkdom ook wijs aan te pakken en niet alles onmiddellijk te gaan verkwisten. Wees dus een klein beetje spaarzaam met de gelden die u zullen te beurt vallen. Laat ook anderen meegenieten van uw verworven rijkdom en hierdoor zal je ook op geestelijk en spiritueel vlak vooruitgang boeken.

De Tarotkaart Munten Vier wil dus dat je je gelden zal gaan beheren als een goede huisvader, maar dat je anderen in nood ook zal steunen. Het kleine verlies dat je hierdoor financieel zal leiden in geld, zal je des te meer te beurt vallen in geluk en geestelijke gezondheid.

De Tarotkaarten van de munten verwijzen naar de standvastigheid van de mens die bang is om verandering toe te laten in zijn of haar leven. Eens we onze cocoon gevormd hebben, onze levensstijl hebben gevonden, onze gewoontes ons bevallen,... dan kan verandering deze rust wel eens door elkaar schudden. Als je succes hebt in je werk, waarom zou je dan van tactiek, richting of werk veranderen? Het is eigen aan de mens om op hetzelfde pad verder te wandelen wanneer dat pad tot op heden succesvol bleek te zijn. Voor de ene persoon leidt het verkrampt vechten tegen verandering tot behoud van het huidige succes, voor anderen leidt dit echter tot verlies van de huidige waarden en middelen. De Tarotkaart Munten Vier wil je duidelijk maken dat vechten tegen verandering zinloos is.

Hou je niet vast aan het verleden, het biedt een tijd zekerheid, maar verandering kan ook mooie dingen brengen voor uw toekomst.
Trek nu ook zelf de tarotkaartenTarotkaarten van de week

Zwaarden drie
Toverstaf Koning
Bekers acht
Toverstaf acht
Toverstaf negen
Bekers tien


 

 
   
 
lees reacties
stel uw vraag hier
Paragnosten online
gratis daghoroscoop
Sitemap Paragnosten Oostende
gratis lidmaatschap
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u goedkoper met de paragnosten,
u belt slechts aan € 0,80 / min.
 
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid bij uw eerste oplaadbeurt
4 gratis minuten beltegoed
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Gratis lidmaatschap
 
 
  © Paragnostenoostende.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer